ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Låt inte barn leka nakna ute

Insändare · 20 Jul 2018
Uppdaterad 20 Jul 2018
Vem vet var dessa bilder hamnar?, skriver insändarskribenten.

Vem vet var dessa bilder hamnar?, skriver insändarskribenten. Foto: Unsplash


Vad många föräldrar inte tänker på är att dessa små barn hamnar på bild, skriver insändarskribenten.

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

2018. Alla har en mobiltelefon. Fint väder och stränderna överfulla. Människor knäpper den ena bilden efter den andra. Små barn leker nakna.

Men vad många föräldrar inte tänker på är att dessa små barn hamnar på bild. Jag är själv förälder. Jag har aldrig låtit mitt barn vara naken. Jag åker hem ledsen varje gång. De är ett mål för många. Men det verkar glömmas bort.

Barn ska leka nakna. Ja, så var det förr. Det är en annan tid nu. Varje gång jag är på stranden ser jag folk ta kort på små oskyldiga barn.

Vem vet var dessa bilder hamnar? Ta hand om era barn. Lite underkläder gör stor skillnad.Nicke

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro