ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Låt oss som behöver det få sitta i kollektivtrafiken

Insändare · 23 Nov 2018
Uppdaterad 23 Nov 2018
Jag vill inte ens tänka på hur det är för dom som har en osynlig funktionsnedsättning, skriver signaturen "Visa mer hänsyn omgående".

Jag vill inte ens tänka på hur det är för dom som har en osynlig funktionsnedsättning, skriver signaturen "Visa mer hänsyn omgående". Foto: David Sinclair/Unsplash


Värst är när man vet att personer ser en men låtsas som ingenting. Då går jag ändå med krycka så det syns att jag har ett rörelsehinder, skriver insändarskribenten.

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Det är ett oräkneligt antal gånger som kollektivtrafiken varit otillgänglig för mig med rörelsehinder för att andra inte visar hänsyn. En gång blev jag tvungen att stå upp hela resan för att alla 25 handikapplatser var upptagna.

Jag har fått skäll för att jag ramlat på folk när tåget krängt till. Jag har usel balans och har inte fått sittplats. Personer som handlat ställer sina påsar på bänkarna vid busshållplatserna så att ingen annan får plats.

quotation startEn gång blev jag tvungen att stå upp hela resan för att alla 25 handikapplatser var upptagna.quotation end

Värst är när man vet att personer ser en men låtsas som ingenting. Då går jag ändå med krycka så det syns att jag har ett rörelsehinder, vill inte ens tänka på hur det är för de som har en osynlig funktionsnedsättning.Visa mer hänsyn omgående

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro