ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Min mattelärare tafsade på mig

Insändare · 29 Okt 2017
Uppdaterad 29 Okt 2017
Insändarskribenten delar med sig av sina upplevelser av en tafsande lärare.

Insändarskribenten delar med sig av sina upplevelser av en tafsande lärare. Foto: Shutterstock


Jag berättade för flera lärare vad som hänt och den samlade reaktionen var att det var väl olyckligt, men så är det, skriver insändarskribenten.

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Jag vill dela med mig av ett av de tillfällen då jag varit med om att män tagit sig friheter med min kropp allt från tafsande, cat calling, tjat om sex till våldtäkt.

Ett av ovannämda tillfällen var på gymnasiet. Då jag var 16 år gammal blev jag tafsad på av en mattelärare. På lektionerna tog han mig på rumpan, i nacken och masserade mig.

När jag berättade för lärarna säger en att det inte är något jag behöver oroa mig för då hon arbetat med läraren under många år och att han är ”en fysisk” lärare.

Jag berättade för flera lärare och den samlade reaktionen var att det var väl olyckligt, men så är det.

Jag känner ingen kvinna som inte blivit sexuellt trakasserad och det är fan på tiden att vi pratar om det här.

#metoo

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro