ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

ANNONS

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Nej, jag vill inte ta del av den digitala hysterin

Insändare · 29 Nov 2018
Uppdaterad 29 Nov 2018
Det är inte konstigt att barn och ungdomar blir mer och mer stressade, de uppmanas ju att hänga med i allt nytt, skriver "MK".

Det är inte konstigt att barn och ungdomar blir mer och mer stressade, de uppmanas ju att hänga med i allt nytt, skriver "MK". Foto: Unsplash


Alla är faktiskt inte är intresserade av att ta del av de digitala gemenskaperna, skriver insändarskribenten.

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Digitalt utanförskap, det låter så negativt. Många medier skriver om att det är över 1 miljon svenskar som lever i digitalt utanförskap – och alla medier får det att låta som att de som inte väljer ”att vara sociala2 på internet och att ha smarta telefoner lever så på grund av att de inte klarar av att hantera de digitala verktygen.

Jag vill bara påpeka att så inte alls är fallet.

Det finns väldigt många som, liksom jag, inte känner att man måste vara nåbar varje sekund, och som inte har lust att fläka ut sitt liv inför hela världen på de så kallade sociala medierna.

quotation startDet finns väldigt många som, liksom jag, inte känner att man måste vara nåbar varje sekundquotation end

Jag tycker att det verkligen är knasigt att framför allt våra myndigheter gör sig mindre nåbara samt att de anser att det är via appar och digitala medier man ska ha kontakt och få information. Det borde vara olagligt under en lång tid framöver.

Det fungerar alldeles utmärkt att ha en mobil­telefon modell äldre (för telefoni och sms) och ett enklare internet för att googla lite, betala räkningar och ha ett mejl-konto.

Det är inte konstigt att barn och ungdomar blir mer och mer stressade, de uppmanas ju att hänga med i allt nytt!

MK

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro