ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Ni rökare sänker min livskvalitet

Metro · 17 Sep 2017
Uppdaterad 17 Sep 2017

Foto: TT


Varför börja röka? Om inte argumentet för tidig död biter, borde dock faktumet att man blir rynkig i förtid och luktar illa bita bättre, skriver insändarskribenten.

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Rökare – ni sänker min livskvalitet. Jag är en lycklig,levnadsglad kvinna med en positiv inställning tilldet mesta här i livet. Dit hör inte företeelsen rökning. I alla fallinte om det sker ute bland oss andra. Jagvaknar och går ut på min balkong för att njuta av min morgon – grannen röker. Jag går in.

Jag promenerar till ­tunnelbanan. En rökare bolmar framför mig. Jagkännerirritationen stiga. Jag väntar på perrongen. Någon röker. Ännu mer irriterad. På hemvägen – rökare överallt igen. Hemma. Ut på balkongen för att softa och njuta av solen. Grannen bolmar.Igen. Jaggår in. Igen. Läggdags. Vill vädra. Få in frisk luft. Grannen i gång igen.

Varför börja röka? Om inte argumentet för tidig död biter, bordedock faktumet att man blir rynkig i förtid och luktar illa bita bättre (obs ironi).

Cecilia

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro