ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Propaganda har inget att göra inom fotbollen

Insändare · 26 Jun 2017
Uppdaterad 26 Jun 2017

Foto: Jonas Ekströmer/TT


Befolkningen vill inte höra om hur bra unga spelare lyckas i Europa, utan om hur bra det går i fotbolls-EM, skriver dagens insändarskribent.

klar

Artikellänk är kopierad

Jag förstår verkligen inte, Håkan Ericsson. På bänken har du spelare som spelar runt om i Europa, i form av Isak Ssewankambo, Simon Tibbling och Joel Asoro, men istället väljer du att satsa på en elva som i stora delar spelar inom Sverige.

Detta är en insändare. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Om du nu ska satsa på en elva som spelar inom Sverige så har du även då spelare som Amin Affane och Niklas Eliasson – två spelare på en hög nivå i allsvenskan. 

Det jag misstänker pågår är detsamma som pågår i Bosniens landslag, vilket jag inte förväntar mig ifrån Sverige. Det handlar om propaganda, om att dessa spelare ska ut i Europa så att svenska experter ska kunna sitta och skriva om hur bra svensk fotboll lyckas i Europa. 

Carlos Strandberg kommer inte från den fina föreningen IFK Göteborg. Han kommer från det stället som svenska tränare tittar bort från.

Sluta göra affärer på fotbolls-EM. Befolkningen vill inte höra om hur bra unga spelare lyckas i Europa, utan vi vill kunna prata om hur bra det går i fotbolls-EM.

Fotbollsfanatiker

Vill du nå ut till Metros miljonpublik? Läs här hur du gör för att skicka in en insändare

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro