ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Skänk en tanke till de som fryser

Insändare · 10 Dec 2017
Uppdaterad 10 Dec 2017
Vi får inte glömma de som inte har någonstans att bo nu i vinter, menar insändarskribenten.

Vi får inte glömma de som inte har någonstans att bo nu i vinter, menar insändarskribenten. Foto: Hasse Holmberg/TT


Det är lätt att glömma bort de som inte har någonstans att bo så här i vinter- och juletider. Vi bör alla skänka en tanke till allt levande nu, tycker insändarskribenten.

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Vi är snart inne i advent och ljusen lyser både för fattig och rik.Alla är lika mycket värda men jag skänker en varm tanke till alla hemlösa och de som har det svårt med sjukdom och annat.

De varma ljusen lyser och ger glädje till många, och barnen är glada när den första snön kommer.Då vill alla känna kärlek med varandra. Även den lilla fågeln saknar mat när det fryser till, och vi ska tänka på allt levande som vi ser.

Kärleken ska vara varm och god i både slott och koja, även om vädret är kärvt så ska hjärtat vara vidöppet för alla.

Bertil

Läs mer: Så gör du för att skriva i Metro

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro