ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Skärp er, fartgalna cyklister

Metro · 19 Jun 2017
Uppdaterad 19 Jun 2017
Är ni inte rädda om era liv? Verkar inte så, skriver dagens insändarskribent.

Är ni inte rädda om era liv? Verkar inte så, skriver dagens insändarskribent. Foto: Shutterstock


Tycker ni att vi fotgängare som har grönt på övergångsställen ska stanna för er? Ni kollar inte ens, jag blir galen på er, skriver dagens insändarskribent.

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Vet ni vad regler är?Ni cyklar på trottoarer, mot rött och mot enkelriktat. Ni cyklar i en väldig fart och när bussar stannar för att släppa av och bussen kommer i vägen för er cykelväg, då åker ni upp på trottoaren i en väldig fart. Ni verkar strunta i att folk ska kliva av bussen, nej, det är vi som skall hålla koll.Hur i hela friden tänker ni? Inte alls verkar det som, ni skall bara fram.Polisen bryr sig inte.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro