ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

ANNONS

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Skulden till det politiska kaoset ligger hos SD

Insändare · 29 Dec 2018
Uppdaterad 29 Dec 2018
"Hade inte partiet haft så fruktansvärda värderingar som deras väljare manipulerats till så hade vi haft en sund regering, med en värdegrund där alla är lika värda, på plats för länge sedan", skriver "Sven".

"Hade inte partiet haft så fruktansvärda värderingar som deras väljare manipulerats till så hade vi haft en sund regering, med en värdegrund där alla är lika värda, på plats för länge sedan", skriver "Sven". Foto: ROBIN LORENTZ-ALLARD/Aftonbladet/IBL


Vilka partier som ska bilda regering är fortfarande oklart – och det är SD:s fel. Det menar »Sven«, som oroas över vad som skulle hända om partiet fick makt.

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Kaoset som vi i dag ser om regeringsmakten och vilka partier som ska ingå i regeringen anser jag beror enbart på det parti som ingen vill samarbeta med. Skulden till detta kaos är enligt mig SD:s.

quotation startSe hur 30-talets Tyskland blev manipulerade av deras ledare.quotation end

Hade inte partiet haft så fruktansvärda värderingar som deras väljare manipulerats till så hade vi haft en sund regering, med en värdegrund där alla är lika värda, på plats för länge sedan.

Men så länge runt en miljon väljare blir lurade av ett i mina ögon rasistiskt parti som i grunden står för fruktansvärda och nedsättande värderingar där alla inte är lika värda på grund av deras bakgrund, sexuell läggning, religion och härkomst så växer detta parti allt mer. Se hur 30-talets Tyskland blev manipulerade av deras ledare. Vi är på väg dit om vi inte sätter stopp för SD:s framfart och dess manipulation för att nå makten. Se hur liknade partier som SD tar plats runt om i Europa i dag – och det med kyla och omänsklighet.

Att de skulle få makt skrämmer mig, och många med mig. Vilka konsekvenser skulle det ha för mänskligheten?

Sven

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro