ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Stoppa alla farliga cyklister

Insändare · 25 Okt 2018
Uppdaterad 25 Okt 2018

Foto: Unsplash


Cyklister måste respektera vissa körregler de med, skriver "En laglydig medborgare".

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Det är nyttigt och bra att cykla! Det är bra för människor och för naturen. Allt görs för att förenkla cyklisternas tillvaro och framfart. Men vad görs för oss fotgängare? Jag promenerar varje morgon från min bostad till busshållplatsen på en gångstig som cyklister och folk som går måste dela.

I dag var jag nära att dö. En cyklist kom i rasande fart och körde om mig utan att först signalera. Jag skrämdes otroligt och var nära att bli omkullkörd!

quotation startEn cyklist kom i rasande fart och körde om mig utan att först signalera.quotation end

Så ska det inte vara. Cyklister måste respektera vissa körregler de med. Ska vi dela samma gångstig måste cyklisterna signalera att de kommer bakom och köra långsamt.

En laglydig medborgare

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro