ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

ANNONS

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Svartklädda i trafiken – förstår ni ingenting?

Insändare · 13 Jan 2019
Uppdaterad 13 Jan 2019
Svartklädda är svåra att se i trafiken när det är mörkt.

Svartklädda är svåra att se i trafiken när det är mörkt. Foto: Alex Iby/Unsplash


Signaturen "Cyklande och bilist, rädd om andra" uppmanar alla att använda reflex.

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Vad är det ni svartklädda i trafiken inte förstår? Hur kan det undgå så många som går eller cyklar i trafiken nu när det är mörkt att ni är jättesvåra att se till och med mitt på ett övergångsställe?!

Om en bil har stannat för att släppa över och en annan närmar sig i motsatt riktning så är du som korsande näst intill osynlig i den motsatta bilens lyktsken. Ett ögonblicks ouppmärksamhet från den andra bilen kan resultera i att den kör fast du är mitt framför bilen.

Många verkar också resonera som så att: Jag skall inte ut i trafiken till fots, så det är inte nödvändigt att bära reflex.

Cyklande och bilist, rädd om andra

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro