ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Svensk cancervård går åt helt fel håll

Insändare · 28 Apr 2019
Uppdaterad 28 Apr 2019
Signaturen "Överlevare" fick snabb behandling för 20 år sedan.

Signaturen "Överlevare" fick snabb behandling för 20 år sedan. Foto: Jacqueline Larma/AP/TT


För 20 år sedan var det ingen som tyckte att en snabb cancerbehandling var något märkvärdigt, skriver signaturen "Överlevare".

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

1999. Jag hade känt mig dålig under en vecka. Husläkaren skickade mig till röntgen. Dagen därpå ringde han och sa att jag hade en tumör på ena njuren. Han sa också att han remitterat mig för operation.

Efter några dagars provtagning opererades jag. Den ena njuren togs bort, dessbättre hade cancern inte hunnit sprida sig trots att tumören var mycket stor. Efter en vecka var jag utskriven.

Efter ytterligare två veckor var jag i fjällen och promenerade. Jag har levt tills nu utan minsta problem.

Den gången för 20 år sedan var det ingen som sa att den snabba behandlingen var något märkvärdigt.

Överlevare

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro