ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

ANNONS

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Sverige är i kaos – för att politikerna är dåliga ledare

Insändare · 11 Nov 2018
Uppdaterad 11 Nov 2018
"Hans" listar tre egenskaper som han tycker utmärker en bra ledare.

"Hans" listar tre egenskaper som han tycker utmärker en bra ledare. Foto: Unsplash


"Hans" tycker att flera av landets politiska ledare saknar viktiga ledaregenskaper.

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Detta utmärker en bra ledare:

Strategisk. En person som har förmågan att ha mer än ett alternativ för fortsatt verksamhet och inte målar in sig i ett hörn. Att stå med näsan rätt i en vrå och stöta sig med än den ena, än den andra, är inget en bra ledare gör.

Diplomatisk. En person som kan lyssna på alla och sätta sig in i allas åsikter och därefter vara försiktig med sina uttalanden. Ett kinesiskt ordspråk lyder: »Man ska lyssna dubbelt så mycket som man talar, därför har man två öron och en mun«.

Ödmjuk. Detta är en extra bonus.

Tyvärr har vi flera politiska ledare, som enligt min mening inte uppfyller dessa punkter och det kan förklara det kaos som Sverige befinner sig i i dag.Hans

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro