ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

ANNONS

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Ta bort hängande hud – en rättighet

Insändare · 22 Jan 2018
Uppdaterad 22 Jan 2018
Efter en stor viktnedgången, vid exempelvis fetmaoperation, är det vanligt att en har överflödigt skinn kvar.

Efter en stor viktnedgången, vid exempelvis fetmaoperation, är det vanligt att en har överflödigt skinn kvar. Foto: Shutterstock/IBL


Insändarskribenten tycker att borttagningen av överflödigt skinn efter fetmaoperation borde vara gratis.

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Jag har förstått av personer som har genomgått fetmaoperationer, att alla inte har rätt till att få operationen av överflödigt skinn betald av landstinget. Detta eftersom man anser att det är en skönhetsoperation. Det är helt befängt resonemang!

Det vore som att när man har brutit benen, och så fick man betala eftervården själv när dom har spjälkat benen och opererat klart.

Det är dags ändra på detta. Se till att borttagning av överflödigt skinn efter fetmaoperation inkluderas helt och hållet i landstingets ansvar och att landstinget står för kostnaden.

Johan

Läs mer: Så gör du för att skriva i Metro

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro