ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Trasiga jeans är ett gissel i världen

Insändare · 25 Okt 2018
Uppdaterad 25 Okt 2018

Foto: Unsplash


Signaturen "M & B Täby" förstår inte varför människor klär sig i byxor med hål i.

klar

Artikellänk är kopierad

Sverige, liksom övriga »civiliserade« länder, har drabbats av ett tragiskt förfall. Det handlar inte om ekonomiskt eller politiskt förfall, utan snarare om kultur och hyfs.

Trasiga jeans! Det är en gåta hur en sådan sub­kultur har kunnat sprida sig över världen. Man generar sig inte att uppträda i alla sammanhang. På offentliga platser, på olika tillställningar och i TV.

quotation startFör oss andra ger det signaler som att veder­börande är otroligt lätt­påverkad eller rent ut sagt korkad.quotation end

På modebilder syns dessa jeans nu »kompletterande« snygga blusar, kavajer hattar och skor. För oss andra ger det signaler som att veder­börande är otroligt lätt­påverkad eller rent ut sagt korkad.

Vad blir nästa trend? Att gå med rumpan bar?

M & B Täby

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro