ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Trött på hatiska djurvänner

Insändare · 7 Dec 2017
Uppdaterad 7 Dec 2017
Insändarskribenten spekulerar i om "hatiska djurvänner" ogillar världsstjärnor som Beyoncé.

Insändarskribenten spekulerar i om "hatiska djurvänner" ogillar världsstjärnor som Beyoncé. Foto: IBL, Emil Langvad/TT


Varför riktar alla djurvänner kritik mot pälsprodukter, men inte mot skor, handskar och väskor som är gjorda av skinn?, undrar insändarskribenten, som tröttnat på hatiska djurvänner.

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Dessa hatiska djurvänner som skriver arga insändare är lika förgiftade i sinnet som islamister och nazister, tycker jag. Tänk vad de måste hata världsartister som Beyoncé som äger så många pälsar. Och varför riktar de alltid in sig på pälsprodukter? Är de så korkade att de inte förstår att även skor, handskar, väskor med mera är gjorda av djurskinn?

Extremisthataren

Läs mer: Så gör du för att skriva i Metro

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro