ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

ANNONS

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Våga en kraftfull klimatpolitik

Insändare · 16 Nov 2018
Uppdaterad 16 Nov 2018
Sommarens torka manar till förändring och politisk handling, skriver insändarskribenten "Mattias".

Sommarens torka manar till förändring och politisk handling, skriver insändarskribenten "Mattias". Foto: Pixabay


Männi­skor i alla generationer ropar efter förändring och kraftfull klimatpolitik för framtiden, skriver "Mattias".

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Insikterna om människans påverkan på miljön har funnits en lång tid. Den naturvetenskapliga kunskapen om orsaker till klimatförändringar har likaså funnits en lång tid. Politik och samhällsplanering har länge behövt komma ikapp med de kunskaperna och insikterna.

quotation startSommarens torka manar till förändring och politisk handling.quotation end

Miljö- och klimat­politik kan inte längre vara en angelägenhet för endast Miljöpartiet utan bör och borde vara en fråga för hela det politiska spektrat, från Vänster­partister till Sverigedemokrater.

Sommarens torka manar till förändring och politisk handling. Männi­skor i alla generationer ropar efter förändring och kraftfull klimatpolitik för framtiden.

Vem har det politiska modet?Mattias

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro