ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

ANNONS

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Varför visar människor inte hänsyn?

Insändare · 2 Aug 2018
Uppdaterad 2 Aug 2018
Dessutom vill jag inte ha din gamla rök i mina lungor. Det är äckligt!, skriver insändarskribenten.

Dessutom vill jag inte ha din gamla rök i mina lungor. Det är äckligt!, skriver insändarskribenten. Foto: Unsplash


Jag borde inte bli förvånad längre men det blir jag, skriver insändarskribenten.

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Jag borde inte bli förvånad längre men det blir jag. På folk som inte säger tack. På folk som ser någon komma med kassar, kryckor eller liknande men ändå inte kan ta en extra sekund åt att hålla upp dörren. På de som ser någon komma gående med sex hundar (hunddagis) och ändå inte kan visa lite hänsyn. Det är inte ett vandrande zoo.

quotation startDessutom vill jag inte ha din gamla rök i mina lungor. Det är äckligt!quotation end

På människor som anser att deras rätt att röka (varsågod, med din cancerpinne) är större än min rätt att slippa få din rök. Jag vill inte ha röken i ansiktet, det stinker och jag får en fruktansvärd huvudvärk. Dessutom vill jag inte ha din gamla rök i mina lungor. Det är äckligt! Tunnelbaneperrongerna ska vara rökfria. Ja, även utomhus! Tänk lite på människorna runt omkring dig.

Till de människor som ler, som håller upp dörren, som kommer fram och hjälper till när man tappar saker: Ni är fantastiska och underbara! Jag hoppas ni får igen den värme ni sprider.

Amilia

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro