ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

ANNONS

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Vi allergiker borde slippa bussen och få färdtjänst

Insändare · 22 Nov 2018
Uppdaterad 22 Nov 2018
Starka parfymer och andra dofter i kollektivtrafiken gör att jag omedelbart måste kliva av, skriver "Elisabet".

Starka parfymer och andra dofter i kollektivtrafiken gör att jag omedelbart måste kliva av, skriver "Elisabet". Foto:  Ernanette Carolino/Unsplash


Politikerna måste ta fram konkreta förslag på hur doft- och luktfria avdelningar inom kollektivtrafiken kan åstadkommas, skriver insändarskribenten.

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Jag åker gärna med kollektivtrafiken. Men det är rena tombolan för mig då det kan komma personer med starka parfymer och andra dofter som gör att jag omedelbart måste kliva av. Det är en oacceptabel begränsning i mitt liv.

quotation startSamhällsekonomiskt är det en ren vinst att jag inte behöver sjukskriva mig.quotation end

Att utöka rätten till färdtjänst för oss allergiker och astmatiker kan vara ett tänkbart alternativ. Det måste vara självklart att även jag ska kunna känna att jag kan lita på kollektivtrafiken.

Vi allergiker är en stor grupp och våra behov måste tas på allvar av politiken. Samhällsekonomiskt är det en ren vinst att jag inte behöver sjukskriva mig. Politikerna måste ta fram konkreta förslag på hur doft- och luktfria avdelningar inom kollektivtrafiken kan åstadkommas.

Elisabet

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro