ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Vuxna män i keps – tecken på samhällets förfall

Insändare · 3 Maj 2019
Uppdaterad 3 Maj 2019
Hur kan det ha gått så långt med samhällets förfall?, undrar Henrik.

Hur kan det ha gått så långt med samhällets förfall?, undrar Henrik. Foto: Unsplash


Då jag arbetar i en skola möter jag en del elever med mössa eller keps, vilket gör mig bedrövad, skriver Henrik.

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Då jag för en tid sedan såg en teaterföreställning med många barn och ungdomar i publiken, vädjade Henrik Dorsin till dem att inte ha på sig mössa.

Häromåret berättade en person i radio om att hon ­blivit chockad över att barnbarnets pojkvän haft på sig luva vid en middagsbjudning, och tvingats ryta till. Det är väldigt illa att det ska behövas.

Än värre är det att se vuxna iklädda mössa eller keps, till och med lärare, vilket är totalt omdömeslöst.Då jag arbetar i en skola möter jag en del elever med mössa eller keps, vilket gör mig bedrövad.

Hur kan det ha gått så långt med samhällets förfall att så många inte begriper något av det mest grundläggande när det ­gäller hyfs?

Henrik

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro