ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en kolumn. Det är en åsikt, betraktelse eller kommentar skriven av en återkommande skribent som är anlitad av Metro. Metro är en partipolitiskt obunden tidning och har inga ledarskribenter.

Jimmie Åkesson borde bli chef för Säpo

Nabila Abdul Fattah · 20 Okt 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Ända sedan starten 1988 har det hänt mycket inom detta lilla parti. Man har under den senaste tiden valt att bli mer "folkliga" som man gärna vill kalla sig, egentligen utan att förändra partiets åsikter. Folkliga och missnöjda. Och med den sloganen tillsammans med det bästa tvättmedlet, lite mer vältaliga människor med ett bredare ordförråd i lite snyggare outfits så funkade det rätt bra.

Med tiden lyckades man tvätta bort rasistfläcken. Nu var man bara ännu ett parti fast med lite starkare åsikter, lite mer engagerade i Sverige än dom andra skitsnackande partierna.

Visst har man hela tiden varit emot moskéer och massinvandring, men det uppfattades snarare som gnäll och rädsla än hets som de sysslat med innan.

Men nu har partiordförande Jimmie Åkesson tagit det tillbaka till oldschool. "Islam är det största hotet mot Sverige sen andra världskriget" skriver han i sin debattartikel i Aftonbladet efter att han avslutat sin kongress i Ljungbyhed.

Han fortsätter och skriver att det inte finns något allmänmänskligt kärleksbudskap i Islam och att makteliten är totalt blinda för farorna med Islam. Som muslim har jag hittills inte märkt av faran och kärlekslösheten, men Jimmie har säkert pluggat Koranen eller islamologi för att veta sånt.

Som partiledare har han säkert större koll än att bara uttrycka sig så klumpigt, så jag ska nog bara snällt vänta på att faran och kärlekslösheten inom Islam slår till!

Jimmie verkar också ha koll på att det finns ett tiotal muslimska terrororganisationer bara i Sverige. Wow! Sitter man inne med så mycket säkert fakta så borde man ju hoppa av ett litet sketet parti som SD ändå är och satsa på chefsposition hos SÄPO.

Själv visste jag inte ens om att det fanns en enda terrororganisation här. Så dum jag måste ha varit, jag borde hålla bättre koll på "mina egna".  

Oldschool-SD har även information om att muslimska män är kraftigt överrepresenterade i våldtäktsstatistiken. Även där borde han och sina forskarpolare kanske byta karriär och börja jobba på Brottsförebyggande Rådet, BRÅ eftersom inte ens dom hört talas om detta.

Alltså, Sverigedemokraterna, välkomna tillbaka. Jag visste väl att ni fanns där någonstans. Och nu när ni sitter inne med statistik och information som ni säkert har belägg för så borde ni nog söka er till institutioner där era välundersökta påståenden kan komma till användning för att rädda Sverige! Förutsatt att ni inte redan finns där…+ Fritidsgårdarnas motstånd mot nedskärningar – Oseriösa fastighetsägare

klar

Artikellänk är kopierad

Nabila Abdul Fattah
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro