ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Julens största kamp: Norpa åt sig den nya pralinen

A-S Berger · 19 Nov 2014
Uppdaterad 19 Nov 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Pralinen ”Trillingnöt” kommer att ersättas av en chokladpralin med hallon och lakrits i Marabous Aladdinaskar.
Pralinen ”Trillingnöt” kommer att ersättas av en chokladpralin med hallon och lakrits i Marabous Aladdinaskar.

INSÄNDARE: Nu när trillingnöten fått sätta livet till för att lämna plats åt de nya pralinerna är jag, i stället för att vara bitter, mer fundersam över hur jag ska lyckas lägga vantarna på dessa nya spännande praliner. Jag menar, för varje ask som säljs finns det en chans per lager (alltså två per ask) att norpa åt sig av nyheterna. Jag förstår att fler än jag är ganska angelägna över att få smaka dessa. 

Detta kommer alltså betyda att varannan svensk invånare kommer att behöva köpa en ask om alla ska få äta av de nya chokladbitarna, det skulle vara klart gynnsamt för försäljarna men för vår skull – varför finns det inte askar med endast nyheter att köpa när reformer som dessa råder?

klar

Artikellänk är kopierad

A-S Berger
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro