ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

ANNONS

Detta är en kolumn. Det är en åsikt, betraktelse eller kommentar skriven av en återkommande skribent som är anlitad av Metro. Metro är en partipolitiskt obunden tidning och har inga ledarskribenter.

Kändisar kan få någon att tänka till

Martin Eriksson · 24 Aug 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

När kändisarna klev fram i USA ökade valdeltagandet. Skulle samma sak funka i Sverige? Tveksamt. Jag tycker alltid att det är intressant att höra vad kändisar säger, oavsett om det gäller steka ägg eller justitiedepartementets utredning ”Oinskränkt produktskydd för patent på genteknikområdet” (den finns och är på 312 sidor!). Men påverkar det dig att rösta? Nej, jag tror inte det. Jag tror att väljarna är smartare och mer svårövertalade än så. Men alltid får det någon att tänka till om varför man röstar eller inte röstar. Och då har det varit värt det. Nästa vecka kommer Metro att börja presentera svenska kändisars inställning till valet. Har du någon önskekändis som du undrar hur hon eller han ställer sig till att rösta, hör av dig!

klar

Artikellänk är kopierad

Martin Eriksson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro