ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Killar och tjejer kan inte vara bara vänner

jennifer · 1 Dec 2014
Uppdaterad 1 Dec 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: TT

Nästan alla tjejer jag talat med säger att de tror att killar och tjejer kan vara enbart vänner. Samtidigt svarar nästan alla killar att de inte tror att de kan vara enbart vänner med tjejer. De tycker att förr eller senare kommer antingen tjejen eller killen bli kär i den andre, eller i varje fall vilja ha sex.

►LÄS SVARET: Jo, det går visst att vara kompisar utan att ligga

Oftare förr än senare faktiskt. Många killar tycks nämligen bli vän med en tjej eftersom de är intresserade av henne mer än på ett vänskapligt sätt. Frågar man de killar som har tjejkompisar svarar de också att de gärna skulle ha sex med tjejkompisen. Det säger sig självt att vänskapen inte kan upprätthållas när en av parterna vill ha sex med den andre.

Vi tjejer måste därför sluta lura oss själva. Killar och tjejer kan inte vara enbart vänner. Om inte killen är homo­sexuell. Det faktum att tjejen är homosexuell är inte säkert att det stoppar killen från att vilja ha sex med henne.

Annars finns alltid en laddning mellan tjejer och killar. Visst kan man umgås vänskapligt med varandra, men vänskapen kommer att få ge vika för den starkare attraktionskraften mellan könen. Var så säker.

klar

Artikellänk är kopierad

jennifer
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro