ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Krashade med bilen  – då blev hen räddad av sina medmänniskor

Omtumlad · 19 Nov 2014
Uppdaterad 19 Nov 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Signaturen "Omtumlad" vill tacka alla som kom till undsättning efter bilolyckan. Obs: Bilden är ett arkivfoto och har inget med insändaren att göra.
Signaturen "Omtumlad" vill tacka alla som kom till undsättning efter bilolyckan. Obs: Bilden är ett arkivfoto och har inget med insändaren att göra.Foto: Alamy

trafikolyckanJag lever och står på mina ben efter !

Tack du privatperson som ringde räddningstjänsten och kröp ner på knä i skogen och stack in din hand genom bilfönstret och höll i min tills hjälpen kom.

Tack ni räddningsmän som kom med er kunskap och resurser, klippte upp min bil och plockade ut mig för att sedan lämna över mig till sjukvårdspersonal. Tack alla ni läkare och sjukhuspersonal som opererade och vårdade mig vidare.

Tack alla ni skattebetalare som utan att veta var skatten går och får lite till över för egen del, tack för att ni orkar upp om morgnarna och jobba vidare. Utan vår gemensamma i­nvestering hade inget av allt detta jag fått blivit möjligt.  

klar

Artikellänk är kopierad

Omtumlad
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro