ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Kvinnor, sluta snäsa när ni söker kärlek

Metro · 25 Apr 2017
Uppdaterad 25 Apr 2017
Insändarskribenten tycker att framför allt kvinnor ska bli bättre på att besvara meddelanden på dejtingsidor om de nu vill ha en kärleksrelation.

Insändarskribenten tycker att framför allt kvinnor ska bli bättre på att besvara meddelanden på dejtingsidor om de nu vill ha en kärleksrelation. Foto: Alamy


Många svenskar, framför allt kvinnor, är otrevliga när de kontaktas på dejtingsidor, anser insändarskribenten.

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Jo, självklart får alla människor klaga men när jag hör i första hand kvinnor klaga över hur svårt det är att hitta en man som de kan leva med undrar jag om vi bör införa obligatorisk kunskap i grundskolan kring hur man kontaktar, pratar med och bygger en relation med andra människor.

Det är tydligt att många som klagar över detta (speciellt kvinnor, men även män, vilka som regel lider av ensamhet utan att klaga tills någon frågar dem) inte själva besvarar meddelanden på dejtingsidor där de registrerat sig, snäser åt dem som inleder en konversation eller helt ignorerar folk i sin omgivning. Detta är mycket svenskt, för utomlands är folk i allmänhet trevligare, svarar på tilltal och ler gärna tillbaka. Det är på tiden att vi svenskar lär oss bättre hyfs!

Lycklig och Gift

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro