ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Lägg ner mellon och skänk pengarna i stället

Jesper · 13 Maj 2017
Uppdaterad 13 Maj 2017
Robin Bengtsson är Sveriges representant i Eurovison song contest. Insändarskribenten tycker att Melodifestivalen ska skrotas.

Robin Bengtsson är Sveriges representant i Eurovison song contest. Insändarskribenten tycker att Melodifestivalen ska skrotas. Foto: Gleb Garanich/Reuters/TT


Vi betalar licens, men ändå vill SVT ha pengar av oss tittare för Melodifestivalen, menar Jesper

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Varför?! Varför ska man ha ett musikprogram som ­kostar massa pengar för de som betalar Radiotjänst? SVT ska vara reklamfritt men ändå presenteras det av OLW med mera, är inte det reklam?

Jag startade en grupp på Facebook för några år sedan bara för att jag blev irriterad av att här sitter jag och betalar för att det inte ska kosta något mer, men ­sedan så mjölkar SVT mer och mer pengar!

Rösta en gång för att sedan rösta en gång till, och förresten vi har ju­ ­”Andra chansen” också där kan man kan ­rösta ännu mer!

Nej, lägg ner och skänk pengarna till något bättre. Varför ska barn svälta när vi sitter och röstar och röstar på massa överbetalda artister? Har SVT inte tillräckligt med pengar?

Jesper

klar

Artikellänk är kopierad

Jesper
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro