ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Låt en ung förmåga rappa fram det nya året

Nya tider · 29 Dec 2014
Uppdaterad 29 Dec 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Jan Malmsjö läser Nyårsklockan under det traditionella nyårsfirandet på Skansen i Stockholm.
Jan Malmsjö läser Nyårsklockan under det traditionella nyårsfirandet på Skansen i Stockholm.Foto: TT

Signaturen ”Nya tider” föreslår, med en god portion ironi, att Jan Malmsjös efterträdare som nyårsfirare på Skansen ska spegla det moderna samhället. Jag hörde att den förträfflige Jan Malmsjö nu överlämnar nyårsfirandet på Skansen till en minst lika uppskattad personlighet, sångaren Loa Falkman. Men varför ej i likhet med allsången spegla den nya tiden genom att modernisera framträdandet. Jag föreslår att i stället låta en ung förmåga med ­kepan på sned, och gärna med sexigt byxhäng rappa fram ­”Nyårsklockorna” till ett fett komp. Allt detta inramat av några hiphoppare som likt fladdrande irrbloss ­virrar omkring i bak­grunden, ­illustrerande den vilsna och osäkra värld som går oss till mötes.

klar

Artikellänk är kopierad

Nya tider
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro