ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Låt oss rösta om budgeten

Sam  · 18 Dec 2014
Uppdaterad 18 Dec 2014

klar

Artikellänk är kopierad

"Jag tror att de flesta uppfattar det som att Löfven strävat efter samarbete", skriver Sam.
"Jag tror att de flesta uppfattar det som att Löfven strävat efter samarbete", skriver Sam.Foto: TT

budgetarbudgetarKan detta med ­vara så omöjligt att klara ut, även om det är rikets budget det handlar om? Regeringen lägger en budget och oppositionen en budget och sedan gör vi väljare ett val mellan dessa två. Om dessa , ­eller liknade, har använts i ett tidigare val, saknar väl betydelse? Det är budgetarna den 22 mars vi ska rösta om.

Riksdagsledamöt­ernas uppdrag från väljarna är att styra landet. Jag tror att de flesta uppfattar det som att Löfven strävat efter samarbete, men att de fyra partierna i Alliansen sagt nej. Det är inte osannolikt att vi efter valet fortfarande har ett parlamentariskt läge som kräver förhandlingar för att få en politisk majoritet. Visa då att ni förstått er uppgift, riksdagsledamöter! 

klar

Artikellänk är kopierad

Sam 
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro