ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en kolumn. Det är en åsikt, betraktelse eller kommentar skriven av en återkommande skribent som är anlitad av Metro. Metro är en partipolitiskt obunden tidning och har inga ledarskribenter.

Låt rasisterna springa gatlopp

Johan Staël von Holstein · 22 Aug 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Vad fan är det för fel på svenskarna och vår demokrati? Radio Islam för statistik och hänger ut framgångsrika judar i svenskt näringsliv (på den listan finns jag upptagen för mitt frekventa samröre med gruppen) och vi, folket, gör inget. Sverigedemokraterna ser ut att komma in i riksdagen … vilka människor är detta? Hur kan vi andra bara tillåta det? Jag menar inte att de ska begränsas med lag, det ska inte behövas. Men hur kan vi andra sitta still och låta dessa okunniga, oupplysta få fotfäste? Eftersom det bara handlar om information och kunskap är allt vi behöver göra att engagera oss, att delta i debatten och att informera.

Och hur fan kan sossarna ha gått framåt i gallupundersökningarna när alla i Sverige har fått det bättre? Alla har fått mer pengar i fickan, massor har äntligen fått jobb, framtidstro och hopp och folk har äntligen börjat ta ansvar och få ta ansvar. Till och med facken har vunnit jordskredssegrar som kommer att kosta mer än de smakar. Varför? Det enda det kan bero på är avundsjuka och ren och skär lathet. Vilka är dessa parasiter som inte vill jobba, som vill leva på bidrag och som vill vara en belastning för samhället och för dem som kämpar? Det måste bli ett slut på det här. Vi måste hänga ut dem, peka finger och låta dem springa gatlopp. De måste få stå och skämmas offentligt. Varje borgerlig, liberal, frihetsivrare med tron på det individuella ansvarstagandet och på individens kraft, kunnande och rätt måste ta var sin parasit och rasist i örat och förklara för dem hur det ligger till, att de själva kan och att ett liv i frihet är skönt och underbart, att mångkultur berikar. Felet är Reinfeldts som inte vågar tala om ideologi, inte vågar föra kampen för frihet, ansvar och individualism mot kollektivism, inskränkthet och rasism. Det är inte bara fegt, det är farligt.Informationen är enkel, enhetlig och tydlig.

De två länder i Europa som haft den starkaste tillväxten under de senaste 10–15 åren är Irland och Spanien. De leder även när det gäller högsta antalet entreprenörer per 1 000 invånare och den största arbetskraftsinvandringen. Så för tusende gången: Lyft fram entreprenörerna, gör dem till de hjältar de förtjänar att vara. Ta fram alla de fantastiska nysvenskar som med kraft, mod, risk och ansvarstagande bygger bolag med jobb åt arbetsskygga. Tänk på att ondskan växer när den gode mannen sitter tyst. 

+ Ayad al-Saffar, Saeid Esmaeilzadeh, Ashkan Pouya, Acbar Sedigh, schejk Mohammed al-Amoudi.

– Ryggradslösa, arbetsskygga parasiter och latmaskar.

klar

Artikellänk är kopierad

Johan Staël von Holstein
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro