ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Mobbarna är små nyckelpigor

rebecka · 26 Nov 2014
Uppdaterad 26 Nov 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Vi borde få vara som vi själva känner oss, tycker signaturen Rebecka.
Vi borde få vara som vi själva känner oss, tycker signaturen Rebecka.Foto: TT

Har du blivit kallad emo, bög eller lebb på grund av din stil eller ditt beteende? Det har jag. Och det tror jag att de flesta av er ungdomar som gått i skolan har råkat ut för också. Tragiskt nog. För vi borde få vara som vi själva känner oss. Inte som andra vill att vi ska vara.

De kan kalla dig för tjej bara du råkar ha någon decimeter längre hår än andra killar vanligtvis har. De kan kalla dig kille bara för att du har pojkfrilla och inte har ansiktet täckt med trettio lager smink. De kan kalla dig emo bara för att du tycker att svart är vackrare än vitt.

Jag tror att dessa patetiska individer som låtsas vara så mäktiga och tuffa, egentligen bara är små nyckelpigor som knappt lärt sig flyga än.

klar

Artikellänk är kopierad

rebecka
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro