ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

När tårarna kom så torkade du min kind – i dag är det din dag, mamma

Metro · 29 Maj 2016
Uppdaterad 29 Maj 2016

Foto: TT


klar

Artikellänk är kopierad

Mors dag är här och jag tänker tillbaka. När tårarna kom så torkade hon min kind för kärleken var så stor, och hon ville att hennes barn skulle lysa av glädje för mammas hjärta var så varmt och stort.

Visst finns det frusna relationer mellan föräldrar och barn, men jag hoppas att tiden ska läka alla sår. Det finns något som heter förlåtelse och jag hoppas att den får rum i ditt liv.

Kom som du är för det är dig hon vill träffa, och blommor och presenter är överflödigt. Men till alla vill jag hoppas att mors dag ska bli en fest. Hon kanske blir bjuden på middag och får en ledig dag som hon får rå om som hon vill.

Livet kan speglas på olika sätt, men glädjen är viktig, och hoppas alla får en underbar dag. Men vad som än händer, så glöm inte bort att störst av allt är kärleken.

Bertil

Vill du nå ut till Metros miljonpublik? Läs här om hur du gör för att skicka in en insändare.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro