ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Öppna era hjärtan och få vänner för livet

Gunilla · 23 Maj 2017
Uppdaterad 23 Maj 2017
På vår gård har det flyttat in fyra flyktingfamiljer. En av ­familjerna har också blivit min bonus­familj. Vi träffas och äter hos varandra, skriver dagens insändarskribent.

På vår gård har det flyttat in fyra flyktingfamiljer. En av ­familjerna har också blivit min bonus­familj. Vi träffas och äter hos varandra, skriver dagens insändarskribent. Foto: Shutterstock/IBL


Det är en glädje att ge och se alla glada tack­samma människor på ett vis som jag sällan ser hos dem som har det bra, skriver dagens insändarskribent Gunilla.

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

På vår gård har det flyttat in fyra flyktingfamiljer. Den har inte bara blommat upp med alla vackra blommor utan också med glada skrattande barn.

En av ­familjerna har också blivit min bonus­familj. Vi träffas och äter hos varandra. Jag gör saker med barnen och jag har skaffat cyklar till några av dem som snälla människor skänkt, en fick jag av min son efter mina barnbarn och den andra av en tjej på Facebook. Jag bakar kanelbullar och delar ut. Har köpt kläder på loppisar och secondhand, och även fått skor och kläder från Frälsningsarmén till två av ­familjerna som jag hjälper.

Det är en glädje att ge och se alla glada tack­samma människor på ett vis som jag sällan ser hos dem som har det bra.

Så öppna era hjärtan för dessa familjer och ni får äkta sanna vänner för livet.

Gunilla

klar

Artikellänk är kopierad

Gunilla
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro