ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en kolumn. Det är en åsikt, betraktelse eller kommentar skriven av en återkommande skribent som är anlitad av Metro. Metro är en partipolitiskt obunden tidning och har inga ledarskribenter.

"Outa hela bunten, krossa glorifieringen"

Cissi Wallin · 30 Apr 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

"Tv-kändisen" är en lika tragisk pundare som alla andra med vitt pulver i näsan och fickan"Dramatiken tätnar. "Vafan, är det hon som är tv-stjärnan!" Jag trodde det rörde sig om nån halvanonym brutta som ledde lekprogram på tv4 plus nattetid men icke, "Tv-stjärnan" vet alla vem det är, till och med morsan.

Moraltanten i mig mådde fysiskt illa när allt uppdagades, hon har vid sidan om sitt jobb som förebild för unga på alla sätt som går fyllt näsa och plånbok på ett vidrigt sätt, hon har gett stavelsen "hyckleri" en helt ny innebörd. Och som vanligt "visste ingen i hennes närhet någonting" Right, den kretsen media och i-svängen-folk är ju så stor, jag är fan chockad över att jag missat grejen. Vi har ju ändå jobbat på samma ställe, jag och hon. Svoschat förbi varann i licensbetalade korridorer på Gärdet här i huvudstaden.

Vad säger ni liberalnissar nurå? Ni som kritiserade min senaste knarkkolumn? Att det fortfarande är "sköt ditt" som gäller? Ska jag börja namedroppa för att ni ska fatta det här med förebildsprylen? Nä, jag fegar fortfarande, övertygad om att det kommer fram ändå. Polisen ska ju hårdsatsa nu. Outa hela bunten, krossa glorifieringen. Annars har vi trehundratusen nya kokainpundare under arton om tre år. Kan hon så kan ju de, hon jag också tyckt verkat skön och cool, tills nu. Nu är hon bara en tragisk och äcklig pundare som alla andra kändisar som håller på. Hycklar och står bredbent i anti-knark/anti-anorexi/anti-sprit/anti-mobbing/anti- allt-som-kan-gynna-deras-karriärer-kampanjer fast samtidigt lever precis så, tvärtemot allt de säger sig stå för. Ååh, det kokar i mig! Hur i helvete kunde hon vara så dum i hela huvudet? Förklara nån, snälla.

Varför gjorde hon det? Var det stålarna? Hon borde ju ändå ha tjänat såpass att hon inte behövde langa kola till halva kändismaffian för den sakens skull? Var det hennes sätt att uppnå status, få vara med och leka? Jag orkar inte ens spekulera i hur hela nätet ser ut, nätet som börjat nystas upp. Vet bara att godtrogna stackare som snart kommer få sina favvoprogramledare och folkkära förebilder outade och förhoppningsvis satta bakom galler kommer gråta en skvätt till GI-lunchen och skrocka "Vart är samhället på väg egentligen…" Upp i näsan, där har ni svaret.+ Alla kändisfolk som faktiskt ÄR bra förebilder, på riktigt. Marit Bergman är en av dem(såvitt jag vet i alla fall…)

- Att stora medier inte outar dessa kolatorskade celebs.

klar

Artikellänk är kopierad

Cissi Wallin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro