ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Regler för kommentering på Metro.se

metro · 26 Jun 2014
Uppdaterad 29 Dec 2016

klar

Artikellänk är kopierad

Metro.se är en grundlagsskyddad sajt med en ansvarig utgivare. Utgivaransvaret omfattar dock inte kommentarer. Där ansvarar den som kommenterar själv för sina yttranden.

På Metro.se kan du just nu inte kommentera artiklar – däremot går det bra att kommentera på vår facebooksida Metro Sverige. För att hålla god ton väljer vi på Metro att radera de kommentarer som överträder svensk lag samt de kommentarer som inte följer Metros regler för kommentering.

Din kommentar kan komma att användas i andra sammanhang på Metro.se och/eller i den tryckta Metro. Genom att kommentera samtycker du till sådan användning.

Vi vill inte se – och kommer att ta bort– Negativa kommentarer om etniskt ursprung, kön, politisk tillhörighet, sexuell läggning, yrke eller religiös åskådning– Rasistiska, pornografiska eller sexistiska formuleringar– Hot, trakasserier, skvaller eller lögner– Uppmaningar till brott– Reklam för kommersiella produkter eller tjänster

Dessa regler gäller:– Använd en civiliserad ton– Håll dig till ämnet– Argumentera med egna ord– I dina kommentarer får du inte använda material som någon annan har upphovsrätten till– Din kommentar kan komma att användas i andra sammanhang av Metro

Metro Sverigeförbehåller sig därför rätten att radera kommentarer som strider mot de regler och riktlinjer som nämns ovan.

Den som gör ett inlägg som strider mot svensk lag kan personligen bli straffrättsligt ansvarig för detta.

Användare som upprepade gånger missbrukar reglerna stängs av.

Metro.se följer samma pressetiska hållning som Metro i tryckt format och övervakar kommentarsfälten i enlighet med Lagen om ansvar för elektroniska anslagstavlor (SFS 1998:112).

klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro