ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Simon Sköld: Uttala dig inte om MMA om du inte vet något

simon sköld · 5 Feb 2015
Uppdaterad 5 Feb 2015

Foto: Robin Åkerblad


klar

Artikellänk är kopierad

MMAåterhämtasecondimpactMMAboxningfightasMMASvar på "Fel att slå på den som ligger" (4/2), om . Varför reagerar ingen, undrar signaturen "Fredens väg". "Ingen räkning, ingen chans att sig". Jag undrar vad du vill säga med den meningen, då forskningen visar att det är , det vill säga den andra smällen, som man kan få just efter en räkning som är den farligaste. Det momentet finns inte i . Det har tyvärr hänt i andra idrotter där man har räkning, till exempel , att man lyckas se okej ut och sedan får fortsätta trots att man inte borde det. I är smällarna mot huvudet betydligt färre.

MMAmarkenfightenutövarnaOm du någonsin har tränat och provat på sporten har du själv märkt att det är väldigt svårt att slå särskilt hårda slag när man ligger ner på . Det som kan se väldigt våldsamt ut är inte alltid det. Domarna har en stor roll och deras jobb är att stoppa när en av inte längre är kapabel att försvara sig. Det finns alltid läkare på plats.

verkarefterforskningDet finns många saker på tv som inte är lämpligt för alla barn att se, men det är upp till föräldrarna att ha översikt över. Så ägna dig mer åt att vara med dina barn än att tycka till om en sport som du inte vilja göra någon om innan du uttalar dig.

klar

Artikellänk är kopierad

simon sköld
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro