ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en debattartikel. Personen, företaget, partiet eller organisationen som har skrivit texten driver en åsikt och argumenterar för den. En debattartikel publiceras med namn och bild på den som står för åsikten.

Singlar, här är 14 tips om ni ska haffa mig i sommar

Josefin Schönqvist · 8 Jun 2017
Uppdaterad 20 Jul 2017
Josefin Schönqvist tipsar utifrån egna erfarenheter om bästa sätten att fixa ett ragg i sommar.

Josefin Schönqvist tipsar utifrån egna erfarenheter om bästa sätten att fixa ett ragg i sommar. Foto: Privat, ALAMY/IBL


Det är nu vi skapar magi och hittar våra "sommarkatter. Men vad är det man ska tänka på nu när det är högsäsong och vad bör man undvika? Här är mina bästa tips, skriver Josefin Schönqvist.

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en debattartikel. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Tjejer, det är dags att raka benen. Grabbar, det är dags för er att knäppa upp både första och tredje knapparna på skjortan – it’s hunting season!  Det finns en anledning till att sommaren är vår favorittid på året. Det är nu vi skapar magi och hittar våra ”sommarkatter”. Men vad är det man ska tänka på nu när det är högsäsong och vad bör man undvika? Här är mina 14 bästa tips, utifrån egen erfarenhet, till dig som vill haffa ett ragg i sommar.

1

• Inga spel tack. Jag har inte tid för ”tvådagarsregeln” (att man inte får ringa personen förrän efter två dagar efter den första dejten). Antingen är jag intresserad eller inte.

2

• Kör med öppna kort. Kommer du sticka från stan vid sommarens slut eller vill du dejta fler samtidigt? Visst, säg det bara i tid så jag får möjlighet att att bestämma om jag vill fortsätta träffa dig eller inte.

3

• Ha ditt eget liv. Även om jag är det enda du tänker på är det rätt jobbigt att ha en svans som är helt beroende av min uppmärksamhet.

4

• Var inte en stalker. Om jag har dumpat dig kanske du kan skicka ett sms om att du saknar mig men du ”råkar inte bara dyka upp”. Tjena stalker!

5

• Guilt-trippa mig inte. Vad du absolut inte får göra är att spela på mina skuldkänslor, som till exempel att ringa och gråta i telefon och säga att du inte kan ses eftersom din mamma plötsligt blev allvarligt sjuk. Förr eller senare kommer det dessutom komma fram att din mamma inte varit sjuk (dålig stämning).

6

• Håll i hatten. Hur bra sexet än är och hur mycket det än känns – säg inte att du älskar mig bara för att du får feeling och tror att den repliken passar in i sammanhanget. Det gör den inte.

7

• Ragga inte på mina vänner. Det har aldrig varit och kommer aldrig att vara en bra idé. Hur snygga de än är!

8

• Sluta mansplaina. Du kan omöjligt veta allt hela tiden och vi tjejer är inte bara intresserade av smink. Bjud in till ett djupt och intellektuellt samtal och lyssna så kommer du nog få se andra sidor hos mig.

9

• Var en gentleman. Jag förväntar mig inte att du ska betala allt för mig men jag tycker det är ytterst trevligt om du drar ut stolen åt mig och sätter mig i centrum när vi går ut. Det kostar dig inte så mycket.

10

• Chilla. Om jag skickar ett sms dagen efter och tackar för i går betyder inte det att jag vill gifta mig med dig, det betyder bara att jag är väluppfostrad!

11

• Lägg märke till alla små detaljer. Att sätta på min favoritopera, hälla upp mitt favoritvin och tända ljus – det kostar inte så mycket. Jag kommer att känna mig uppskattad! Och om du ser något som du associerar till mig, skriv ett gulligt litet sms och berätta det och varför!

12

• Gör saker tillsammans med mig. Det är faktiskt mycket roligare än att bara stanna hemma. Även om du inte tänker att det är något långsiktigt, är det rätt märkligt att inte vilja lära känna mig om vi nu delar det mest intima två människor kan göra. Kvalitet framför kvantitet!

13

• Lär känna mina vänner. En av mina bättre vänner dejtar alltid i grupp, hon resonerar som så att om mina vänner gillar honom så kan han faktiskt vara något att ha eftersom vi är så pass viktiga spelare i hennes liv.

14

• Avsluta snyggt. Allt har sin tid här i livet, när sommaren är slut så kanske magin har försvunnit. Acceptera, move on och gläd dig åt det vi hade!

Hoppas ni alla får en underbar sommar med mycket magi! Glöm inte att leva ut era vildaste fantasier och njut.Josefin Schönqvist, studerande

pil
Om debattören

Namn. Josefin SchönqvistÅlder. 24.Ort. Karlskrona.Sysselsättning. Studerar digitala medier.

klar

Artikellänk är kopierad

Josefin Schönqvist
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro