ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Skägg är en easy way out för folk utan personlighet

Metro · 26 Jan 2016
Uppdaterad 26 Jan 2016

Foto: All Over Press


klar

Artikellänk är kopierad

Åh nej, jag har ingen personlighet! Vad ska jag göra?

Jag skulle kunna satsa allt på att utvecklas på olika sätt – kliva ur min trygghetszon, göra saker jag är rädd för, utsätta mig för situationer jag undvikit i hela mitt liv, begå massor av misstag och lära mig av dem, vara brutalt ärlig mot mig själv och andra, driva ut alla mina demoner och dräpa dem en efter en, ge upp illusionen om att jag har någon som helst kontroll över någonting, ständigt påminna mig själv om min dödlighet och därmed livets meningslöshet, etcetera, etcetera. Men nej, det låter för skrämmande, jag får hitta på något annat.

Nu vet jag, jag skaffar skägg! Då kan jag fortsätta vara den här rädda lilla fjanten men ändå på något sätt vara någon. Titta mamma, vad fin jag är och vilken personlighet jag helt plötsligt har! Gå hem och raka dig.

Alexander

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro