ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Sluta elda upp asylboenden – och våra skattepengar!

Metro · 26 Okt 2015
Uppdaterad 26 Okt 2015

klar

Artikellänk är kopierad

Nu är jag förbannad. Sluta elda upp mina skattepengar! Oavsett vad du tycker om invandringen och politiken så är att elda upp planerade asylboenden det sämsta sättet att protestera.

Mina och dina skattepengar kommer att gå åt till att återuppbygga fastigheten, hitta nytt boende snabbare och dyrare (för det kommer göras). Resurser som kunde ha använts bättre. 

Inte nog med att ett par personer tagit detta dumma beslut. Du som hyllar och hejar på är lika skyldig. Det är dina surt förvärvade pengar som eldas upp. Starta konstruktiva diskussioner i stället, med argument.

Jag förstår Christer Sandelins kommentar om att vi inte kan trolla. Men den gjorde mig mer motiverad att hitta konstruktiva lösningar för att förbättra situationen.

Använd hjärnan och pengarna rätt

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro