ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Sluta ha en åsikt om min rökning – det är mitt egna jävla val

metro · 13 Jan 2016
Uppdaterad 16 Jan 2017

klar

Artikellänk är kopierad

Jag har ta mig fan tröttnat. Nu räcker det.

Nästan varje dag är det någon som har en negativ åsikt om rökare eller rökning och jag blir lika irriterad varje gång men har inte orkat bry mig förrän nu. I onsdagens Metro skriver ”Stefan” att det är dags att förbjuda giftpinnarna på grund av att rökare inte visar hänsyn mot sina medmänniskor.

Du har fel, helt jävla fel!

Men för all del vi lever i ett fritt land, din åsikt är lika mycket värd som min, jag säger inget annat. Men varför drar du alla över en kam?

Bara för att du ser några röka där det är förbjudet menar du då att alla gör det? Eller vad?

Jag har rökt i snart 23 år, och jag röker aldrig i närheten av barn eller äldre människor, och är det människor i min närhet går jag fem, sex meter bort och gör mitt bästa så att ingen ska störas.

Jag ser till att röken endast skadar mig själv som den ska göra, för rökning är min last och mitt eget jävla val.

Och jag vet att jag inte är ensam om att visa hänsyn, bara för att några få inte följer regler betyder inte att vi alla ska få skit.

Ta reda på fakta innan du dömer.

Helene

klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro