ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Sluta prata så högt i mobilen i kollektivtrafiken

metro · 26 Jul 2016
Uppdaterad 26 Jul 2016
Bilden är ett montage.

Bilden är ett montage. Foto: TT/IBL/Alamy


klar

Artikellänk är kopierad

Jag åker tunnelbana varje dag, olika tider och olika tåg men tänker på samma sak varje gång.

Folk som inte vet hur man ska uppföra sig eller behandla andra i våra gemensamma utrymmen. Personer som skriker, pratar högt i sina mobiler, tränger sig före och föräldrar med barn som sparkar, skriker och bråkar i vagnarna. Det som tar mest tid är att vänta på folk som står med sina mobiler mitt i rulltrapporna och inte alls är uppmärksamma på folk i sin närhet som har barnvagnar och andra som bråttom till sina tåg. Ordna ordentliga hissar som fungerar så man slipper ha barnvagnar i rulltrappan! 

Det skulle behövas mer upplysningar om hur man står i rulltrappan, att man inte ska sparka på säten och titta upp från sina telefoner samt att man håller till höger i rulltrapporna så folk får komma förbi för att hinna med sina tåg. Var schysta mot varandra, skrik inte utan håll er lugna på tunnelbanan.

Det skulle göra min resa trevligare.

Pendlare i storstan

klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro