ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Sluta vara så ytliga – börja prata om filosofi istället

Louise · 12 Jan 2015
Uppdaterad 12 Jan 2015

klar

Artikellänk är kopierad

Sluta snacka smink och intressera er i stället för vad Sokrates hade att säga. Det är rådet från skribenten Louise.
Sluta snacka smink och intressera er i stället för vad Sokrates hade att säga. Det är rådet från skribenten Louise.Foto: Alamy

Det enda som tycks räknas i  dagens Sverige är smink, kläder, dieter och andra ­ytligheter. Vi lever en kort stund på jorden så jag ber er alla att släppa era hämningar. Sluta stressa över ert yttre och välj att diskutera djupare filosofiska frågor eller politiska idéer ­snarare än att baktala era kollegor och ovänner. Låt inte företagen förslava dig till konsumtion utan försök att släppa dig själv fri från dåliga beroenden.

Skönhetsindustrin genererar miljontals kronor och du är offret som det tjänas pengar på.

►LÄS SVARET: Skönhet kan också vara ett intresse

Vägra vara ett offer och börja se dig själv och andra människor som mer än ett utseende. Endast då kan vi verkligen förändra ett samhälle till det bättre och fråga oss själva vad som egentligen är viktigt i livet som ju är så kort.

klar

Artikellänk är kopierad

Louise
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro