ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en kolumn. Det är en åsikt, betraktelse eller kommentar skriven av en återkommande skribent som är anlitad av Metro. Metro är en partipolitiskt obunden tidning och har inga ledarskribenter.

Staël von Holstein: Ökade inkomstklyftor är bara ett problem för den avundsjuke och late

Johan Staël von Holstein · 14 Jun 2017
Uppdaterad 14 Jun 2017
Vi behöver politik som lyfter fram entreprenören, skriver Johan Staël von Holstein.

Vi behöver politik som lyfter fram entreprenören, skriver Johan Staël von Holstein.


Idag finns oändliga möjligheter för individen som går om intet när man lutar sig tillbaka och tror på att staten, välfärden och transfereringssystemen skall ta ansvaret.

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en kolumn. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Jag håller bara på att bli varm i kläderna här, när det gäller mitt skrivande i Metro, men jag känner ändå att jag måste göra ett avstamp i vad som kommer att bli centralt i mitt skrivande. Ni förstår säkert att det är entreprenörskap det handlar om. Entreprenörskap och vision.Världen förändras i en allt snabbare takt och även om allting blir bättre och bättre kommer det oundvikligen att ställas högre personliga krav och krav på personligt ansvarstagande. Med andra ord går det stick i stäv med socialdemokratiska ideal med kollektiva lösningar och centralt fattade beslut av en “elit” i Stockholm.

+ Studenternas härliga dagar och fantastiska framtid.– Sossarnas skolsystem som nedgraderar IB-skolans betyg. När alla andra länder rankar IB högst och bäst. Vi behöver internationella utbildningar!

Johan Staël von Holstein

klar

Artikellänk är kopierad

Johan Staël von Holstein
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro