ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Tar platser för rörelsehindrade

yngve · 20 Jan 2015
Uppdaterad 20 Jan 2015

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: TT

Parkeringsplatser reserverade för rörelsehindrade personer har börjat missbrukas av en viss typ av bilförare. Det är fordon där föraren sitter kvar. Jag har både i Mörby och Täby centrums handikapplatser gått fram till förare och frågat efter tillstånd. ”Nähej, jag väntar på en person…” Jag ifrågasätter då varför hen står på en plats som är reserverad för rörelsehindrades fordon. ”Dom får väl säga till så flyttar jag på mig.” Hur tror du att de ska se att du inte är berättigad till platsen? En person med gång­svårigheter springer inte lätt ur bilen och det nollställda ansiktet vittnar om förarens oförstående! Jag ber parkeringsvakter att observera detta. Ställ er bakom bilen (så att hen inte kan smita) och utfärda en p-bot direkt.

klar

Artikellänk är kopierad

yngve
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro