ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Var snälla mot telefonförsäljare

respekt åt alla · 22 Jan 2015
Uppdaterad 22 Jan 2015

Foto: TT


klar

Artikellänk är kopierad

Jag har det hatade jobbet som telefonförsäljare. Varför yrket är så hatat är oförståeligt.

Det finns två sätt att få tag på nummer att ringa. 1) "Kalla nummer" tagna ur telefonkatalogen och kollade mot Nix-registret. 2) "Leads", alltså nummer som kommer från personer som varit med på tävlingar och liknande via telefon.

För att undvika att bli uppringd så går man lätt och kostnadsfritt med i Nix, som även finns för mobiler. Undvik sedan att vara med i tävlingar på nätet. Nu kan bara oseriösa säljare ringa, och dem anmäler man till Konsumentverket. Så sluta klaga på telefonförsäljare och slipp bli irriterad genom att åtgärda problemet, något som tar mindre än fem minuter.

Att slänga på luren i örat på telefonförsäljare, eller att inte svara, resulterar bara i att vi återkommer om och om igen eftersom numret ligger kvar i våra listor. Svara hellre och säg klart och tydligt att du inte är intresserad.

klar

Artikellänk är kopierad

respekt åt alla
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro