ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Vi vanliga tjejer får ha sex på egen hand

celibat · 16 Nov 2014
Uppdaterad 16 Nov 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Vanliga tjejer har inte alls så lätt att få ligga utan måste i stället ta saken i egna händer, menar signaturen "Celibat".
Vanliga tjejer har inte alls så lätt att få ligga utan måste i stället ta saken i egna händer, menar signaturen "Celibat".Foto: Alamy

Svar till ”Alla tjejer får ligga – det är männen som diskrimineras” .

Det stämmer absolut inte att alla tjejer får ligga. De tjejer som är rappa i käften, oblyga och tar för sig, de får ligga. De tjejer som är tysta och inte tar för sig, de får inte ligga.

Vi som är lite blyga, jobbar mycket, vi får vara utan sex helt enkelt.

Många tjejer kanske jobbar heltid varje dag, kanske på kvällen, och är trötta ­efter jobbet, hur ska de ­orka gå ut och ragga? Det är tydligen bara så kallade kändistjejer med mycket pengar som får ligga. Vi vanliga arbetare får bara drömma om det sexuella och ha sex på egen hand. 

klar

Artikellänk är kopierad

celibat
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro