ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Vilka är lösningarna? 

orolig · 18 Sep 2014
Uppdaterad 19 Sep 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Sverige har genomgått ett nyligeralt stålbad, skriver signaturen Orolig.
Sverige har genomgått ett nyligeralt stålbad, skriver signaturen Orolig.

Sverigedemokraterna gjorde succé i valet, vilket beror på det nyliberala stålbad som Sverige genomgått: individen ska ensam stå stark. Resultatet är hårdnad konkurrens individer emellan, nedmonterad välfärd, försämringar  i skyddsnäten, privatiseringar och öppna gränser.

Fredrik Reinfeldt förklarade det hela tydligt då han sa att vi ska öppna våra hjärtan för invandrare, vilket egentligen betyder att fattigare människor inte kan räkna med att få det bättre. Jag tror inte på SD eller nyliberalism utan på solidaritet och ansvar. Vi har råd med hög invandring men inte oändlig, folk vill veta hur politiker tänker här.

Sverige ska inte ha tiggare  i varje gathörn, vilka är lösningarna? Om inte dessa frågor tas på allvar och åtgärdas snarast kommer SD växa sig ännu starkare.

klar

Artikellänk är kopierad

orolig
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro