ANNONS
ANNONS
Logo

BOMARKNADEN BEGRIPLIG

Här är gratisprylarna till dig som blivande förälder

Gustaf Larsson · 29 Jan 2019
Uppdaterad 15 Feb 2019
Boxar, blöjpaket och välling – så här får du babyprylarna gratis.

Boxar, blöjpaket och välling – så här får du babyprylarna gratis. Foto: Unsplash


Boxar, blöjpaket och välling – det mesta du kan tänkas behöva när ditt barn har kommit finns att få gratis om du tecknar upp dig hos företagens kundklubbar. Här är fem exempel på produkter som företagen fullständigt kastar över gravida eller nyblivna föräldrar.

klar

Artikellänk är kopierad

Babyboxar från apoteken

Hos apoteken vimlar det av babyboxar som ni som föräldrar kan hämta ut. Innehållet i dem varierar, men surfa in på de respektive apotekens hemsidor och se vad just de erbjuder – och hur man får tag på en box. Vanligtvis brukar det finnas en nappflaska, blöjor, välling och våtservetter. Ingenting stoppar en från att bli medlem i flera kedjor och hämta hem fem, sex boxar.

Libero startbox

Även Libero har ställt sig i kön för att skänka produkter till nyblivna föräldrar, och erbjuder också de en startbox. Upp till att barnet är en månad gammal (såvida du inte adopterar) kan du få hem boxen, som innehåller allt från blöjor, leksaker och andra bra-att-ha-saker. För att få ta del av boxen måste du bli medlem i Liberoklubben.

Babybag

Har du inte varit en av alla blivande föräldrar som sprungit fram och tillbaka mellan apoteken för att hämta ut babyboxar? Misströsta inte, även på BB, sjukhus och MVC:s erbjuds det ett gratis startpaket. Babybag, som det heter, innehåller produkter som du behöver för att kicka igång de första veckorna. Fråga personalen om det finns där just du befinner dig.

Gravidpaket från Allt för föräldrar

Forumet Allt för föräldrar har även de dragit sitt strå till gratis babyprylar-stacken. I deras gravidpaket får du ta del av värdecheckar och erbjudanden som passar dig som väntar barn, men även produkter som är bra att ha hemma när barnet är fött. Exakt vad som paketet innehåller är lite grisen i säcken, men någon slags behov fyller det säkerligen.

Gratis gravidförsäkring

Många försäkringsbolag erbjuder kostnadsfria gravidförsäkringar som ger ett skydd under graviditeten för den gravida, barnet och partnern. Gratisförsäkringarna ger dock bara ett grundläggande skydd, så se över villkoren ordentligt. För den som vill ha ett mer heltäckande skydd så finns gravidförsäkringar som kostar.

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Larsson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro