ANNONS
ANNONS
Logo

BOMARKNADEN BEGRIPLIG

hela denna artikel är en annons

Så inreder du i vår  – de största trenderna för ditt hem

Metro · 16 Apr 2019
Uppdaterad 30 Apr 2019

Att välja vad som ska hänga på väggarna hemma kan vara en uppgift som är både inspirerande och utmanande. Genom att inreda med posters kan du skapa en härlig atmosfär i den stil du vill ha just nu – och uppdatera den när som helst du känner för det utan att gräva ett hål i plånboken. Vi bad Annica Wallin, som är designchef på Desenio, att berätta om vilka inredningstrender som gäller framöver.

klar

Artikellänk är kopierad

Vilka trender kommer starkast vår och sommar 2019?– Den här säsongen dominerar den rosa paletten i kombination med varma brända toner och brunt. Den gröna färgskalan fortsätter, men i en mer nedtonad palett. Toner av beige växer sig allt starkare, både åt det kallare grå samt det varmare spektrat. När det gäller konsten ser vi att sensuella motiv väcker uppmärksamhet. Tekniken Line art är också en stark trend i år – minimalistisk men effektfull! Fotokonst är även i år väldigt populärt och särskilt posters på kända ikoner och celebriteter.

Finns det någon trend du ser fram emot?– Jag ser fram emot och hoppas att vi kommer börja våga mer färg i våra hem. Det börjar ske en skiftning men vi är inte helt där ännu, framförallt har de nordiska länderna en bit kvar.

Vad inspireras du av just nu?– Jag blir inspirerad av omvärlden och det som sker i inredningsbranschen, det kan vara ett nytt hotell, en livsstil eller en färgpalett. På Desenio använder vi oss av många olika trendverktyg för att alltid kunna ta fram och skapa ett sortiment som känns modernt och rätt för våra kunder.

Desenios designchef Annica Wallin vill se mer färg i de svenska hemmen.
Desenios designchef Annica Wallin vill se mer färg i de svenska hemmen.

Hur väljer man rätt motiv till rätt rum?– Vad för tavlor som passar på just dina väggar kan bara du veta. Välj posters som visar din personlighet! Fundera på vilken typ av känsla du vill skapa. Vill du att sovrummet ska kännas avkopplande, satsa på en neutral färgskala eller inred med naturmotiv. I köket passar det ofta med tavlor som betyder något för dig, det kan vara posters som påminner om en resa eller citat som får dig att le. Vardagsrummet är ofta ett bra rum för större tavlor som får ta plats!

Kika på tavlor till dina rum här!

Inför sommarens fester, har du några presenttips?Desenio har en uppsjö personliga posters som går att anpassa efter alla tillfällen; en personlig present är alltid en bra idé! När du ska välja ut en poster, ha deras stil och favoritfärger i åtanke. Kanske älskar din vän att resa eller har fina minnen från barndomen vid havet? En poster som väcker minnen är alltid fint att ge bort!

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro