ANNONS
ANNONS
Logo

UTAN VETENSKAPLIGT STÖD

Dagens horoskop – 16 juli

Astrid · 15 Jul 2018
Uppdaterad 13 Jul 2018

klar

Artikellänk är kopierad

Väduren (21 mars – 20 april) De astrala influenserna förvånas över att du bör vara försiktig så att du i dag inte råkar yppa en viss sak för fel öron. Du är just nu rätt påhittig.

Oxen (21 april – 21 maj) Att sätta målet högt är bra, du är i behov av att reda ut saker.

Tvillingarna (22 maj – 21 juni) En intressant person upptäcker plötsligt att du kan bemödar dig lite extra i dag. Dagen tycks kunna föra med sig något speciellt för din del!

Kräftan (22 juni – 23 juli) Saker tycks ta en oväntad vändning, kärlekslivet saknar möjligtvis den rätta gnistan.

Lejonet (24 juli – 23 augusti) De som känner dig säger att du är beredd att ändra åsikt om det mesta. Det kan visa sig att du behöver inse att saker du oroat dig för inte alls blir så jobbiga som du hade befarat.

Jungfrun (24 augusti – 23 september) Jungfruar känner sig nu i behov av överraskningar. Ibland kan det vara viktigt att inte göra någon stor affär av onödiga saker.

Vågen (24 september – 23 oktober) I vågens tecken antyds det att du kommer att se dig själv som i behov av överraskningar. Gör ett försök att ta det lugnt.

Skorpionen (24 oktober – 22 november) Spill inte tid på en massa oväsentligheter, de astrala influenserna är osäkra.

Skytten (23 november – 20 december) En för ögonblicket ganska jobbig person sprider rykten om att du ibland får för dig att du bemödar dig i onödan.

Stenbocken (21 december – 20 januari) De som känner dig säger att du är i behov av tekniska lösningar. Du har ingen anledning till att inse att saker du oroat dig för inte alls blir så jobbiga som du hade befarat.

Vattumannen (21 januari – 19 februari) Kanske är det bara en tidsfråga innan du träffas av Amors pilar, planeterna stöttar dig nu.

Fiskarna (20 februari – 20 mars) De som känner dig säger att du är som utan tyglar. Du har just nu en benägenhet att tolka allt bokstavligt.

klar

Artikellänk är kopierad

Astrid

Undrar du om en historia på nätet är sann?

Skicka in ditt tips till oss
GuiderFöreläsningarVarningslistanViralgranskaren i media
Om ViralgranskarenNyhetsbrev  Facebook  Twitter  

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro